Bruksferdigheter og forholdsregler for silikonform

2022-07-13

Mange som elsker å lage mat har hørt at silikonformer er myke, trygge, giftfrie og rimelige. Silikonform brukes til å lage snacks og kaker. Den er laget av matkvalitets silikonmateriale. Selv om det brukes ved høy eller lav temperatur i lang tid, vil det ikke skade menneskekroppen, og det er ikke deformert, holdbart og ikke lett å eldes. Ettersom folks forståelse av silikonprodukter fortsetter å bli dypere, begynner flere og flere mennesker å like å bruke silikonformer. Men selv om silikonformer er gode, må de også ta hensyn til noen bruksferdigheter og forholdsregler.

 

Når du bruker en silikonkakeform for første gang, kan du smøre et lag med smør på formen, noe som kan forlenge levetiden til formen. I tillegg, selv om silikonformen er motstandsdyktig mot høye temperaturer, må du ikke ta direkte kontakt med åpen ild eller varmekilder. Silikonformer er forskjellige fra tradisjonelle metallformer, og du må være oppmerksom på å justere steketiden. Når du rengjør silikonformen, må du ikke bruke stålkuler eller metallrengjøringsprodukter for å rengjøre formen for å forhindre skade på formen.

 

 Bruksferdigheter og forholdsregler for silikonform

Vedlikehold av silikonformer

 

1. Silikonformen bør rengjøres i tide etter bruk, men ikke skyll den med kaldt vann umiddelbart, den kan rengjøres etter at den er avkjølt, noe som kan forlenge levetiden.

 

2. Når du rengjør, kan du bruke varmt vann med fortynnet spiselig vaskemiddel for å rengjøre, eller legge det i oppvaskmaskinen for rengjøring, ikke bruk etsende vaskemiddel eller skum for å rengjøre.

 

3. Sørg for at silikonformen er helt tørr før hver bruk og oppbevaring. Silikonformen er lett å absorbere støv på grunn av statisk elektrisitet. Hvis den ikke skal brukes på lang tid, oppbevar den i en kartong og plasser den på et kjølig sted.

 

4. Når du baker, skal silikonformen skilles på det flate stekebrettet. Ikke la formene tørke. For eksempel, hvis du bare fyller 3 former med en seks-fats form, fyll de andre 3 tomme formene med vann.

 

5. Silikonkakeformen kan bare brukes i ovner, ovner og mikrobølgeovner, og må ikke brukes direkte på gass eller elektrisitet, eller rett over varmeplaten eller under grillen. Når bakingen er ferdig, legg bakevarene på en avkjølende rist til de er helt kalde.

 

Til slutt er det spesielt viktig å minne alle på at selv om silikonformer har mange fordeler, er de ikke absolutte. Derfor bør det bemerkes at selv om silikonformen har god temperaturbestandighet, bør den ikke være i direkte kontakt med åpne flammer og varmekilder; silikonprodukter har god elastisitet og deformeres ikke lett, men de bør ikke trekkes for mye opp. Å ta hensyn til disse aspektene er mer sannsynlig at silikonformene våre varer lenger.

 

 Bruksferdigheter og forholdsregler for silikonform