Hvordan forsegle krydderglass

2022-09-26

Mange ganger vet vi ikke hvordan vi skal oppbevare krydderkrukken. Når det ikke er lagret riktig, vil det lett føre til forringelse av krydderne i det, som vil gå til spille. Spesielt krydderglass på kjøkkenet kan bli dårlige hvis de ikke oppbevares riktig. Så, hvordan forsegle krydderglass? Nå er det Suan Houseware-fabrikken som spesialiserer seg på produksjon av husholdningsartikler for å forklare i detalj hvordan du lagrer krydderkrukkene slik at de ikke blir dårlige.

 

 Slik forsegler du krydderkrukker

 

1. Oppbevar krydder i lufttette krydderglass

 

Før regntiden, sørg for å rengjøre kjøkkenet og ha alle krydderne i en lufttett krydderkrukke. Ikke bare vil dette holde sopp og fuktighet ute, men det vil også sikre at de holder seg friske i lang tid.

 

2. Hold krydderkrukken kjølig

 

Hold det kjølig For å lette matlagingen plasserer vi ofte krydderglass nær gasskomfyren, noe som utsetter krydderet direkte for høy temperatur og fuktighet og er lett å fordampe.

 

Eteriske oljer og aromaer i krydder fordamper i luften, spesielt på overskyede dager. Hold derfor krydderglass i skap eller mørke krukker unna gassovner og direkte sollys for å unngå lett inntrengning av varme.

 

3. Ikke kjøl

 

Hvis du setter krydderglass i kjøleskapet, vil du garantert se krydderglassene klumpe seg sammen fordi det er mye fuktighet i fryseren. Så vi lagrer dem i mørke krukker og lagrer dem på et tørt sted.

 

4. Hold deg oppreist

 

Ved å holde krydderglassene stående, i tillegg til å gjøre dem mer estetisk tiltalende og enklere å bruke, sikrer du at de ikke blir lett knust.

 

5. Oppbevares på et tørt sted

 

Fuktighet av noe slag kan ødelegge fargen, aromaen og smaken til krydder i krydderglass. Ikke legg fingrene eller våte skjeer direkte i glasset, da det kan utløse soppdannelse. For å unngå muggen lukt og tap av smak, oppbevar krydder på et tørt, mørkt sted vekk fra vann og lyskilder.

 

 Slik forsegler du krydderglass

 

Gjennom forklaringen ovenfor av konserveringsmetoden til krydderkrukken tror jeg du allerede vet hvordan du kan konservere krydderkrukken bedre. Hvis du vil vite mer om krydderkrukker, kan du kontakte Suan Houseware-fabrikken, en produsent av krydderkrukkesett som spesialiserer seg på å løse husholdningsprodukter for deg.