Hvordan fungerer CNC-maskinen?

2022-09-23

CNC kalles også datamaskin gong, CNCCH eller CNC maskinverktøy. Det er en ny type prosesseringsteknologi, og hovedarbeidet er å kompilere prosesseringsprogrammer, det vil si å konvertere det originale manuelle arbeidet til dataprogrammering. Det kreves selvfølgelig erfaring med manuell behandling.

 

CNC-maskinering har følgende fordeler: {708209}

 

① Antall verktøy er kraftig redusert, og kompleks verktøy er ikke nødvendig for å behandle deler med komplekse former. Hvis du vil endre formen og størrelsen på delen, trenger du bare å modifisere delbehandlingsprogrammet, som er egnet for ny produktutvikling og modifikasjon.

 

② Stabil behandlingskvalitet, høy prosesseringspresisjon og høy repeterbarhet, som kan møte prosesseringskravene til fly.

 

③ Produksjonseffektiviteten er høy ved produksjon av flere varianter og små batchproduksjoner, noe som kan redusere tiden for produksjonsforberedelse, maskinverktøyjustering og prosessinspeksjon, og redusere skjæretiden pga. bruk av den optimale kuttemengden.

 

④ Den kan behandle komplekse profiler som er vanskelige å behandle med konvensjonelle metoder, og til og med behandle noen uobserverbare prosesseringsdeler.

 

Ulempen med CNC-maskinering er at verktøymaskinen er dyr og krever et høyt nivå av vedlikeholdspersonell.

 

Suan Houseware er utstyrt med 5 sett med CNC-maskiner, og jobber med å åpne ny form for våre kunder. Den nye støpetiden er veldig kort, vanligvis 10-20 dager. 5 ingeniører jobber i støpeavdelingen, 3D-utskriftsprøver kan snart skrives ut for kundens bekreftelse.​ Silikonform , plastform, rustfri stålform er alle tilgjengelige på fabrikken vår og signerer NDA er ikke noe problem, vi vil garantert beskytte designet og ideen din.